O alta tanara a fost jefuita pe Dealul Cetatuie


Politistii l-au retinut pe autorul talhariei comise in 13 iunie, cand o tanara a fost atacata pe Dealul Cetatuie si deposedata de bunuri si bani.

"In 13 iunie, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata cu privire la faptul ca in jurul orei 13.30, pe Dealul Cetatuie, persoane necunoscute au sustras prin violenta o poseta apartinand lui B. Eva, de 25 ani, din Cluj-Napoca, dupa care au fugit de la fata locului. In poseta se aflau actele de identitate, card bancar, bani si un telefon mobil, prejudiciul fiind in suma de 400 lei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Politistii au reusit sa il retina pe agresorul tinerei, miercuri, 22 iunie, pe raza municipiului Aiud. Vasile P., de 25 ani, este din comuna Chiochis, judetul Bistrita-Nasaud.
 
Tanarul s-a ales cu dosar penal pe numele lui, fiind retinut pe 24 de ore va fi prezentat Judecatoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventiva pe 29 de zile.

 

Un caz similar s-a produs in 15 iunie, cand o tanara de 23 de ani a fost talharita in zona Cetatuie in timp ce se plimba alaturi de un prieten.

 

Vezi si...

Tanara talharita in zona Cetatuie! Agresorii au fost retinuti

Comentarii Facebook