Produse agroalimentare vandute de studentii de la FSEGA

 

Studentii masteranzi de la specializarea Agrobusiness a Facultatii de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB au vandut produse agroalimentare din productia proprie in cadrul unui targ de specialitate organizat miercuri, 6 iunie 2012, intre orele 9.00 - 15.00, la sediul facultatii.

La standurile amplasate la parterul cladirii facultatii, organizatorii au vandut fructe de sezon, prajituri, sucuri de fructe si miere de albine la preturi modice, astfel incat sa acopere doar costurile organizatorice.

"Organizarea unui astfel de eveniment este extrem de importanta nu doar pentru FSEGA, ci pentru intreaga Universitate. in primul rand, arata ca studentii nostri stiu sa coboare din turnul de fildes al studiului abstract si sa se adapteze la cerintele si tendintele pietei. in al doilea rand, domeniul produselor agroalimentare este unul care, cred eu, va lua o amploare foarte mare in viitorul apropiat", a afirmat, in deschiderea evenimentului, prorectorul UBB responsabil cu finantarea si administratia, conf. univ. dr. Dan Lazar.


Organizatorii evenimentului s-au declarat multumiti de reactia vizitatorilor primei editii a targului, afirmand ca isi doresc ca urmatoarele evenimente de acest gen sa aiba o amploare mai mare.

"Acesta a fost un prim exercitiu si speram sa repetam experienta la un nivel mult mai inalt. Suntem convinsi ca interesul fata de asemenea manifestari va creste pe masura ce vom acumula experienta", a precizat unul dintre organizatori, lect. univ. dr. Vicentiu Veres.

La randul sau, decanul Facultatii de stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, prof. univ. dr. Dumitru Matis, i-a felicitat pe studentii implicati in proiect, precizand ca scopul departamentelor facultatii este tocmai acela de a mentine legatura cu cerintele in continua dinamica ale pietei.

Comentarii Facebook