Miercuri 24 Aprilie

Procesul lui Gore a inceput cu o amanare: "Sunt idolul femeilor din Transilvania"


Procesul in care interlopul Gore, pe numele lui adevarat Marius David, este judecat pentru ca a injunghiat un brancardier de la UPU Cluj, a inceput cu o amanare. Gore a facut show pe holurile Tribunalului.

Procesul s-a amanat pentru ca partea vatamata a cerut termen, intrucat si-a angajat avocat numai in cursul zilei de miercuri, iar acesta nu a apucat sa studieze dosarul.

 

Pe holurile Tribunalului Gore a strigat ca Iisus este alaturi de el si ca: "Sunt idolul femeilor din Transilvania".

 

Brancardierul injunghiat de Gore nu depune plangere de frica prietenilor interlopului - VIDEO

 

"Procesul a fost amanat pe 2 februarie. Nu ne-am opus la cererea avocatului partii vatamate de studiere a dosarului pentru ca cererea noastra de stramutare a dosarului se judeca in 25 ianuarie la Inalta Curte de Casatie si Justitie si asteptam sa vedem ce se intampla. La infatisarea de astazi s-a discutat si masura legalitatii mentinerea in arest a clientului meu", a declarat Monica Dairatani, avocata lui Marius David.

Augustin Campeanu, brancardierul injunghiat de Gore la inceputul lunii august 2011, s-a constituit parte civila in acest proces, dar nu a mentionat ce daune solicita. "Se va constitui si parte civila, dar deocamdata clientul meu nu hotarat ce suma va solica ca despagubire pentru traumele suferite. Avem timp pana in luna februarie sa stabilim acest lucru", a declarat Elena Presecan, avocata brancardierului de la UPU Cluj.

 

Gore a injunghiat in noaptea de 8 spre 9 august, in jurul orei 5.30, un brancardier de la UPU Cluj.

 

Gore a injunghiat azi-noapte un asistent de la UPU Cluj VIDEO

Comentarii Facebook