Brancardierul injunghiat de Gore nu depune plangere de frica prietenilor interlopului - VIDEO

Brancardierul de la UPU Cluj, Augustin Campeanu, injunghiat marti dimineata de interlopul Gore, spune ca nu va depune plangere impotriva agresorului.

 

"In judecata degeaba il dau ca numai imi fac poate mai rau. Are o gramada de prieteni, de vagabonti", a spus de pe patul de spital brancardierul. Cu toate ca este decis sa nu depuna plangere impotriva agresorului, Augustin Campeanu isi doreste ca Gore sa fie arestat si tinut cat mai mult la inchisoare, pe viata daca se poate.

 

Brancardierul de 34 de ani a fost operat, iar acum se afla in afara pericolului, dar va ramane cu mana in ghips timp de sase saptamani si apoi va urma o perioada de recuperare.

 

El a povestit ca incidentul a carui victima a fost avut loc marti dimineata la ora 5.30. "Eram acolo pe hol cu colegii ca asteptam sa vina schimbul si a venit acolo si a intrebat unde-i sotia. N-a zis nimeni nimic, o scos cutitul, doua cutite a avut, si a dat cu cutitele. Erau ascunse in tricoul ala alb. Cand am vazut ca vine, mi-am dat seama ca ceva nu-i in regula si m-am ridicat de pe targa si am dat sa fug. Si atunci a dat cu cutitul si a dat sa dea a doua oara si atunci i-am trantit usa in nas", povesteste angajatul de la UPU.

 

"Am luat-o la fuga ca daca mai stateam acolo ma taia de tot sau ma omora", mai spune barbatul care de trei ani si jumatate de cand este brancardier nu a mai vazut un astfel de incident.

 

El a povestit ca Gore si sotia lui au fost duminica seara la UPU, unde interlopul acuza ca este otravit de sase ani.

 

Vezi si

Gore a fost arestat pe 29 de zile! Interlopul clujean este cercetat pentru tentativa de omor! VIDEO

Imagini de pe camerele de supraveghere de la UPU Cluj din momentul in care Gore l-a injunghiat pe brancardier

Comentarii Facebook