Gore a injunghiat azi-noapte un asistent de la UPU Cluj VIDEO

Cunoscutul membru al lumii interlope din Cluj, Gore, pe numele adevarat Marius David, a injunghiat azi-noapte, in jurul orei 5.30, un asistent de la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj. 

 

Dupa ce l-a injunghiat pe asistent, Gore a disparut. Fiul acestuia, David Sami, a declarat: "Mascatii au venit azi-noapte la noi acasa in jurul orei  6.00 ca sa il caute pe tata si ne-au spus ca a injunghiat un asistent la UPU 1. Tata s-a mutat insa de acasa in urma cu aproximativ o luna, asa ca nu stim unde s-a dus si ce s-a intamplat". 

 

Gore ar fi trebuit sa fie internat din luna martie cand si-a taiat gatul pe Calea Manastur VIDEO

 

Familia lui Gore discuta acum cu reprezentantii politiei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Seful UPU Cluj, Dorin Muresan, a declarat ca Gore a intrat in urgenta intr-o stare de agitatie psiho-motorie. "S-a prezentat in urgenta cu dureri abdominale si i s-a pus perfuzie pentru dureri. I-am luat examen toxicologic, dar nu am gasit urme de droguri, dar daca isi face etnobotanice nu avem cum sa le depistam. Nu exista analizoare care sa depisteze substantele noi", a precizat Dorin Muresan. 

 

Seful UPU Cluj a spus ca Gore a venit in ultimele doua zile de cateva ori in urgenta pentru a primi ingrijiri medicale. "De duminica a fost de cateva ori. L-am trimis si la psihiatrie, dar a refuzat sa se duca. L-am tinut intr-o rezerva izolat, dar a cerut sa fie mutat in sala mare alaturi de celelalte persoane. Se stie ca vorbim despre un om agitat si nu am vrut sa tensionam si mai mult situatia", a mai adaugat Muresan.

 

Comentarii Facebook