Primarul Sorin Apostu da organizatiilor studentesti spatii la Casa de Cultura a Studentilor

Primarul Sorin Apostu a discutat cu liderii organizatiilor studentesti despre prioritatile privind utilizarea Casei de Cultura a Studentilor.

 

"In cadrul intalnirii s-a convenit ca organizatiile studentesti sa fie reprezentate la nivelul Consiliului Cultural al Casei de Cultura a Studentilor si, de asemenea, sa beneficieze de un spatiu in cadrul acestei institutii pentru desfasurarea propriilor activitati", se arata intr-un comunicat al Primariei.

 

Primarul s-a intalnit si cu rectorii universitatilor clujene, care i-au promis sprijin pentru rezolvarea problemelor studentilor. “Vreau sa va spun ca in anul 1980 Casa de Cultura a Studentilor era cea mai vestita din tara. Imi doresc ca acest lucru sa se intample din nou, iar nucleul cultural studentesc sa fie repus in functiune. Daca toamna va este dedicata voua, va indemn sa aveti si o primavara a voastra, plina de evenimente, iar noi va asiguram ca vom fi deschisi fata de demersurile voastre”, a declarat primarul Sorin Apostu in cadrul intalnirii cu studentii.

 

De asemenea, in urma discutiilor s-a stabilit si infiintarea Consiliului Consultativ al Studentilor, care va asigura relatia dintre primarie si organizatiile studentesti.

 

Casa de Cultura a Studentilor a fost preluata in acest an de Primaria Cluj-Napoca. Institutia a fost redeschisa publicului clujean luna trecuta, dupa ce a fost reabilitata cu 1,7 milioane de lei.

Comentarii Facebook