Prima reacție a lui Ponta după ce pierdut alegerile: ”Bineînțeles că sunt trist”



Premierul Vitor Ponta a dat primele declarații după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, acesta recunoscând că este trist. Liderul PSD a precizat că următoarele zile le va ptrece alături de familie.

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, potrivit Mediafax.

Acesta i-a rugat pe jurnaliștii prezenți la conferință să nu se supere că nu răspunde la toate întrebările, arătând că acestea trebuie adresate  acum noului preşedinte Klaus Iohannis.

"Vă rog să nu vă supăraţi, dar n-aş vrea să mai stau la întrebări acum, cu siguranţă o să vă răspund la toate întrebările, acum însă toate întrebările sunt pentru noul preşedinte, domnul Iohannis, iar eu pot doar să vă asigur de faptul că mi-am dorit cel mai mult ca în România preşedintele şi primul-ministrul să lucreze împreună pentru ţară, eu pot să fac lucrul ăsta şi cred că va putea să-l facă şi domnul Iohannis", a adăugat Victor Ponta.

Comentarii Facebook