Presa britanică, despre Simona Halep: E cea mai mare amenințare pentru Serena Williams



Jurnalștii britanici sunt de părere că românca Simona Halep este cea mai mare concurență a liderului clasamentului WTA, Serena WIlliams, precizând totuși că numărul 1 mondial este aproape imbatabilă în acest an.

Cei de la Daily Mail au explicat cum domină Serena Williams tenisul feminin chiar și la vârsta de 34 de ani.

Britanicii sustin ca adversarele Serenei, incepand cu Maria Sharapova si Petra Kvitova, sunt intr-o evidenta cadere de forma, astfel ca cea mai mica dintre surorile Williams a ajuns sa nu cunoasca gustul infrangerii in acest sezon.

"Cel putin romanca, a doua cea mai buna jucatoare din acest sezon, a fost capabila sa ii puna probleme numarului 1 WTA. Toate celelalte adversare ale Serenei din acest an s-au chinuit teribil si, desi nu contesta nimeni calitatile incredibile ale americancei, asta spune multe despre tenismenele din zilele noastre.

Romanca Halep, o sportiva care a explodat relativ tarziu si al carei joc se bazeaza pe miscarea extraordinara din teren, pare acum cea mai mare amenintare pentru Serena Williams si poate fi cel mai bun pariu pentru victoria de la Roland Garros", scriu englezii, potrivit ziare.com.

Ultima întâlnire dintre Simona Halep și Serena Williams a fost în cadrul semifinalelor turneului de la Miami, unde americanca s-a impus, cu greu, în fața numprului 3 mondial, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5.


Comentarii Facebook