Preotii au facut baie de multime si parada de masini de lux la Manastirea Nicula VIDEO si FOTO


Inaltii prelati, care au participat la slujba inchinata Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Nicula, au facut parada de masini de lux si baie de multime in mijlocul credinciosilor.

Coloana de autoturisme care i-a adus pe episcopi si pe mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a ajuns la Nicula duminica in jurul orei 17.00. Dupa ce s-a coborat din masina, Inalt Preasfintia Sa Andrei a fost asaltat de pelerini, care au cerut sa fie binecuvantati. A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a face ordine in randul multimii.

Noaptea de duminica spre luni a fost una de rugaciune si veghe. Credinciosii au cantat in timp ce preotii au scos din biserica icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, cu care au inconjurat lacasul de cult.

 

Slujbele religioase au tinut pana dimineata, cand a inceput ceremonia principala inchinata sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, care este si hramul Manastirii Nicula. La final, credinciosii s-au infruptat din cele 20.000 de sarmale pregatite de maicutele de la Manastire.

 

Vom reveni cu imagini si de la slujba principala, de luni, de la Manastirea Nicula!

Comentarii Facebook