Polițiștii clujeni, ȘOCAȚI de ce au găsit în portbagajul unei mașini! A luat-o la fugă când a văzut uniformele

 

Polițiștii clujeni au făcut un filtru de rutină, dar au fost uimiți de ce au găsit în portbagajul unei mașini.

 

Joi, 28 august, la 1:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej, Secţia 5 Poliţie Rurală, au oprit pentru control, pe strada Valea Jichişului, un autovehicul.

 

”În momentul opririi, din autovehicul a ieşit în fugă un pasager, care se afla pe bancheta din spate. Bărbatul a fost urmărit de către poliţişti, reuşindu-se prinderea şi imobilizarea acestuia.

 

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din localitatea Ciumăfaia, judeţul Cluj.

 

În urma verificării autoturismului, în portbagajul acestuia s-a găsit o suină şi mai multe bunuri (unelte electrice, produse alimentare).

 

Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că bunurile găsite în autoturism, ar fi fost sustrase de către bărbatul de 44 de ani. Acesta ar fi acţionat împreună cu şoferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani din localitatea Mahal, judeţul Cluj, şi cu un alt tânăr de 20 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Prejudiciul, în valoare de circa 4.000 de lei, a fost recuperat, bunurile şi animalul fiind predate unui bărbat din localitatea Şigău, judeţul Cluj, din gospodăria căruia ar fi fost sustrase”, precizează unul dintre anchetatori.

 

Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Cluj, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Comentarii Facebook