Polițiștii clujeni au găsit martora accidentului în care a murit profesorul de la UTCN Cluj, lângă Parcul Operei


O femeie a fost martoră a unui accident rutier petrecut la data de 22 noiembrie 2021, în Piața Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca. În urma impactului a rezultat decesul unui pieton, pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului, polițiștii clujeni au încercat să identifice femeia din imagine.

În urma distribuirii masive a informațiilor emise de IPJ Cluj în presă, polițiștii anunță că martora a fost identificată. Femeia a apelat singură la numărul unic de urgență. 

femeia.jpeg

Referitor la știrea de presă transmisă în această dimineață, pentru identificarea persoanei care se deplasa la data de 22 noiembrie 2021 pe trotuarul alăturat Pieței Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca, locație în care a avut loc un eveniment rutier, facem precizarea că persoana căutată a fost identificată, aceasta apelând numărul unic de urgență 112!”, anunță IPJ Cluj.

Reamintim că în cadrul activităților de administrare a probatoriului, într-un dosar penal de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au continuat verificările pentru identificarea unei persoane surprinse de imaginile video.

Citește: Polițiștii clujeni caută o martoră a accidentului în care a murit profesorul de UTCN Cluj, lângă Parcul Operei -VIDEO

Comentarii Facebook