Polițiștii au legitimat 2200 de oameni în ajunul Anului Nou. Clujenii s-au revanșat noaptea cu artificii și petarde - FOTO


În ajunul Anului Nou, polițiștii au făcut razii pe raza întregului județ, au fost verificate peste 120 de societăți comerciale, fiind totodată legitimate peste 2200 de persoane, acordându-se o atenție deosebită acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate normele de protecție sanitară în Noaptea de Revelion. 

Pentru abaterile constatate de către forțele care au acționat în sistem integrat, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.800 de lei.

De asemenea, au fost intensificate activitățile de prevenire și combatere a faptelor antisociale sau infracționale, în zonele turistice și de agrement.

Astfel, pentru a preîntâmpina posibile incidente neplăcute și asigurarea unui climat de siguranță, în comunele Gilău, Măguri-Răcătău, Băișoara, Beliș, precum și în alte zone turistice, au fost constituite dispozitive suplimentare de efective.

Ofticați de măsurile luate în ultimele luni, considerate de mulți prea dure, oamenii s-au dezlănțuit la miezul nopții. Între orele 23.00 și 5.00 accesul afară din locuință fără motiv nu a fost permis, dar clujenii au ieșit pe balcoane și au aruncate petarde și artificii. 

Petarde și artificii ca la război, în Cluj! Dedicație pentru Arafat Arafat: ”Ai crezut că ne ascundem în case? Să-și ardă virusul pe maț” - VIDEO

Comentarii Facebook