La Cluj-Napoca s-a încercat punea în vânzare a unor articole pirotehnice destinate profesioniștilor din domeniu


Polițiștii clujeni au deschis joi, 31 decembrie 2020, trei dosare penale pentru comercializarea de articole pirotehnice.

Într-unul dintre cazuri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat o femeie de 49 de ani, din localitatea Târgu Frumos, județul Iași, care urma să vândă unor clujeni articole pirotehnice destinate utilizării doar de către pirotehnicieni.

În urma verificărilor efectuate, a fost indisponibilizată în vederea confiscării cantitatea de circa 20 de kilograme de articole pirotehnice.

O altă femeie bănuită de punerea în vânzare a articolelor pirotehnice destinate utilizării de către pirotehnicieni a fost depistată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 2 Poliție, pe strada Dâmboviței, din municipiu. Au fost identificate peste 350 de articole pirotehnice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, conform Legii126/1995, în urma depistării unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Turda, care ar fi intenționat comercializarea de articole pirotehnice, pe strada Gheorghe Lazăr.


Comentarii Facebook