Cine e tânăra care sinucis la Cluj cu câteva ore înainte de Revelion. A lăsat și un mesaj prietenilor - FOTO


Tânăra care s-a sinucis în Gheorgheni a lăsat un mesaj pe Facebook, scris cu câteva ore înainte de a face gestul șocant. 

Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat).... au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat... Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc... Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)... Asa e cursul vieții... Ce e azi, poate dispărea mâine... Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor. Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor”, a scris Ioana Alina Petruș, joi dimineața, la ora 4.35. Aceasta a fost depistată fără suflare în jurul orei 16.00.

Ioana Alina Petruș era un fan înfocat al echipei U Cluj, fiind văzută în mod repetat la meciurile echipei, alături de galerie.

Nu se știe ce a împins-o spre acest gest, dar cei care au cunoscut-o au lăsat mesat pline de durere:

Creato nu ai cum sa faci asa ceva.....nu vreau sa accept ca tu ai facut asta te indrageam ori de cate ori vb cu tine”.

Ai lăsat o amprentă și tu, Crețolino în sufletele tuturor...

Nu o să te uit niciodată și îți promit că o să-ți ascult ultimul sfat și voi profita mai mult de viață… Sper să-ți găsești liniștea acolo unde ai decis să pleci, lăsând în urmă atâta durere și amărăciuni… Dumnezeu să te odihnească și să dea putere familiei să treacă peste momentele cumplite… Rămas bun Petruş, până ne vom revedea…”.

Aceasta a mai avut o postare ciutadă și în 28 decembrie, când spunea că numai lașii se sinucid.

Fără titlu.png

Condoleanțe familiei!

Comentarii Facebook