Miercuri 24 Aprilie

Politicienii s-au inghesuit la sfintirea pietrei de temelie a Centrului Misionar Social de pe Calea Turzii FOTO

 

Sfintirea pietrei de temelie a Centrului Misionar Crestin de pe Calea Turzii s-a facut in prezenta multor politicieni, deputati sau conducatori ai institutiilor locale.

 

Dupa ce au asistat la scurta slujba religioasa de pe terenul de 2.000 de metri patrati de pe Calea Turzii, mitropolitul Andrei si invitatul lui mitropolitul Pantelimon din Veria, Grecia, au sfintit piata de temelie a viitorului centru si au pus un cancioc de beton la fundatie.

 

Mitropolitul Andrei i-a invitat pe rand pe mai-marii vremii sa faca acelasi lucru: presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, caruia i-a multumit de cateva ori pentru ca a donat terenul, primarul interimar Radu Moisin, deputatii Horea Uioreanu si Adrian Gurzau, PSD -istii Ioan Rus, Vasile Dancu si Radu Moldovan, primarul PDL din Gherla, Ovidiu Dragan.

 

De asemenea, au pus mana pe cancioc si rectorul UBB Cluj, Ioan Aurel Pop, dar si sefii Jandarmeriei, Politiei si Armatei din Cluj.

 

Centru misionar social, cu birouri pentru preoti, o capela si o gradinita, construit pe un teren de 2.000 de mp, pe Calea Turzii FOTO si VIDEO

 

Comentarii Facebook