Duminica 28 Aprilie

Pericol public! Șoferi prinși beți, sub influența substanțelor sau fără permis pe străzile din Cluj


Se pare că șoferii teribiliști nu lipsesc nici din Cluj, dimpotrivă, se pare că pe șosele apar din ce în ce mai mulți astfel de indivizi care se urcă la volan după ce au consumat droguri sau băuturi alcoolice. 

În ultimele zile polițiștii clujeni au prins mai mulți șoferi drogați și beți pe drumurile din județ.

În seara de 27 august, în jurul orei 22:50, un bărbat de 32 de ani din municipiul Cluj-Napoca, a fost prins de polițiști în localitatea Aghireșu Fabrici, beat și drogat la volan. Acesta nu avea nici permis de conducere.

,,Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,58 mg./l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul drugtest a rezultat pozitivă, context în care polițiștii l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a substanțelor psihoactive din organism",  a informat IPJ Cluj.

După câteva ore, în dimineața zilei de 28 august, în jurul orei  04:25, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Avram Iancu din Huedin, de un tânăr de 25 de ani, care consumase substanțe interzise.

,,Testarea cu aparatul drugtest a tânărului a indicat prezența substanțelor psihoactive, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice”, informează autoritățile.

Polițiștii au oprit , în data de 29 august în jurul orei 00:10, un bărbat de 46 de ani care se afla la volanul unei mașini în localitatea Petreștii de Jos, deși consumase  băuturi alcoolice.

,,Testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ.


Comentarii Facebook