Paszkany, despre achitarea lui Ciorcilă și Gânscă: DIICOT Cluj inventează infractori


Omul de afaceri Arpad Paszkany a acuzat DIICOT Cluj că ”inventează infractori”.

Cei care sunt la putere și pot schimba lucrurile trebuie să se gândească serios și ce fac în privința procurorilor care inventează infractori ca să își justifice salariile. Procurorii trebuie să aibă drepturi, dar și obligații. Ce se întâmplă în ziua de azi e teribil. Fosta Românie securistă s-a transformat într-o Românie “Deneaodiicotista”, unde DNA și DIICOT își fac popularitate pe seama oamenilor de afaceri importanți ai României, le fac dosare, le strică imaginea, instantele amendează munca proastă a procurorilor, după care nu se mai întâmplă nimic, căci CSM nu ia niciun fel de măsuri împotriva magistraților care au greșit. Eu am fost achitat definitiv de instanța supremă pe un dosar făcut de DIICOT Cluj, unul absolut aberant, și m-aș fi îndreptat asupra celor ce au greșit, dar, din păcate, legile nu permit asta, să poți să dai în judecată procurorul care se afla în culpa. În România, poți să te îndrepți doar împotriva Statului. O sa fac și asta, fiindcă e vorba de demnitatea mea, deși, și în acest caz, e injust, căci, dacă Statul pierde, și va pierde, ar urma să devin cotizant la propria-mi despăgubire”, a declarat Arpad Paszkany, citat de liviualexa.ro.

 

Justiția i-a achitat miercuri pe omul de afaceri Gicu Gânscă, într-un proces de manipulare a bursei, dar si pe președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania, Horea Ciorcilă, trimis în judecată într-un dosar separat.

 

Horea Ciorcilă, șeful Bancii Transilvania, achitat de acuzația de spălare de bani

Curtea de Apel Cluj l-a achitat pe Gicu Gânscă în dosarul manipulării Bursei

 

Omul de afaceri Arpad Paszkany a fost și el pus sub acuzare de DIICOT Cluj, într-un dosar în care era acuzat de șantaj și susținerea grupului infracțional Gazeta de Cluj. El a fost achitat de Inalta Curte de Justiție, după un proces care a durat cațiva ani.

Comentarii Facebook