Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor pentru identificarea mamei criminale după descoperirea șocantă făcută la groapa de gunoi a Clujului


La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deșeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut. Trupul micuțului era ascuns în doi saci menajeri, printre alte gunoaie.

„La locul indicat s-a deplasat de urgență o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a desfășura cercetarea la fața locului.

Nașterea nou-născutului a fost la termen și ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă. Cauza morții urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei și a examenelor de laborator.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, transmite IPJ Cluj. 

În contextul acestui tragic eveniment, oamenii legii le cer cetățenilor să vină în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului.

„Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, precizează polițiștii clujeni. 

Comentarii Facebook