Un centru specializat pentru tratarea tinerilor dependenți de substanțe interzise va fi amenajat în Cluj-Napoca. Proiectul a fost aprobat


Un centru pentru combaterea dependenței și abuzului de stupefiante va fi construit în Cluj-Napoca. 

,,Un oraş mare aduce şi violenţă şi sărăcie, criminalitate, cerşetorie. Aceste lucruri trebuie menţinute sub control pentru a avea în continuare calitate a vieţii. Colegii mei fac un efort uriaş pentru a ţine sub control viaţa urbană.

Dacă vorbim de droguri, am identificat mai multe probleme. Avem acest fenomen şi trebuie combătut de la rădăcină, de la zona curţilor şcolilor, în cluburi, în locurile unde se întâmplă. Ei dacă sunt internaţi în diverse centre care nu sunt de profil nu se rezolvă problema, este rezolvată temporar. Încă nu avem instituţii specializate pe acest domeniu.

Am făcut acest proiect, Centrul de Prevenire şi Tratare Adicţii prin care dacă ai voinţă poţi să scapi şi mai uşor. Este în lucru”, a transmis primarul Emil Boc, în cadrul unei emisiunii de la Napoca Live.

Deși proiectul a fost inclus în bugetul pe 2023, fiind aprobat în același an, autoritățile locale se află doar în faza de pregătire a licitației pentru realizare. 


Comentarii Facebook