O tânără din Cluj-Napoca, condamnată la închisoarea după ce a luat avans pentru chirie mai multor persoane, apoi nu le-a mai răspuns


O tânără din Cluj-Napoca a cerut și primit sume de bani în avans de la 15 persoane pentru închirierea a două garsoniere, în special pentru perioada festivalului Untold. 

O tânără din Cluj-Napoca a fost condamnată la închisoarea cu suspendare pentru înșelăciune, după ce a închiriat două garsoniere către mai multe persoane cărora le-a luat un avans consistent apoi nu a mai putut fi  contactată. 

În ceea ce priveşte inculpata, deşi este adevărat că aceasta nu are antecedente penale, pe parcursul procesului a manifestat o atitudine necooperantă, creând cel puţin suspiciunea că urmăreşte tergiversarea soluţionării cauzei.  Astfel, fiind audiată în cursul urmăririi penale, inculpata a recunoscut săvârşirea faptelor, însă a precizat că doreşte să ajungă la o înţelegere cu persoanele vătămate. 

Potrivit clujust.ro, tânăra nu și-a onorat înțelegerea, invocând că i-a murit mama sau bunica. Tânăra a fost recent condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și este obligată să înapoieze banii păgubiților. 


Comentarii Facebook