FOTO - Bob Rădulescu, mulțumit de „lucrările” de la Cimitirul Mănăștur: „Mulțumim administrației. E vorba doar de bunăvoință reciprocă”


După ce s-a plâns de condiția deplorabilă în care se afla una dintre intrările spre Cimitirul din Mănăștur printr-o postare pe Facebook, cerându-le celor din administrația locală să facă ceva în privința aceasta, dorința actorului clujean Bogdan Rădulescu a fost îndeplinită de Primăria Cluj-Napoca. 

Cvezi și: FOTO - Actorul Bob Rădulescu, trage la răspundere primăria pentru lipsa de interes față de intrarea în cimitirul central: „E jignitor și o rușine”

La câteva zile după ce presa locală a preluat postarea artistului, Primăria a luat atitudine și a îmbunătățit vizibil aleea de intrare dinspre cartierul Zorilor a Cimitirului din Mănăștur. Actorul a ținut să le mulțumească celor care au luat atitudine în rezolvarea situației și consideră că în multe probleme comunicarea este cea care poate aduce soluția.

Aș dori să mulțumesc administrației din Municipiul Cluj-Napoca pentru cum s-a mobilizat să aranjeze puțin intrarea în Cimitirul Mănăștur despre care mă plângeam acum câteva zile aici pe Facebook. Da, ok, văd că nu e asfaltat, că nu s-au făcut lucrări de fundație, de stabilizare, că nu s-a pus asfalt, ciment sau borduri, că după ploi torențiale drumul se va deteriora, etc, dar măcar s-a aranjat cât de cât să nu mai arate ca un traseu de off road”, a scris actorul. 

inainte dupa 2.jpg

Probabil și sper că atunci când va permite timpul să se asfalteze și aranjeze definitiv strada, dar deocamdată e mult mai bine decât acum o săptămână și pentru asta sunt recunoscător și mulțumesc aici public, la fel cum tot aici m-am plâns de problemă. Mulțumesc frumos celor care au luat atitudine și cred mult în comunicarea problemelor și a situațiilor într-o manieră care să le rezolve. Uneori e vorba doar de bunăvoință reciprocă. Și de felul în care se pune problema. Vorba aia, nu e ceea ce zici, e cum o zici! Căsnicie de bază, lecție de începător”, a mai transmis Bob Rădulescu.


Comentarii Facebook