O studenta din Cluj a furat un telefon mobil si i-a dat intalnire "victimei" sa i-l returneze ... "contra cost"


O studenta, in varsta de 20 de ani, a raportat ca i-a disparut un telefon in valoare de 1.000 de lei dintr-un vestiar, de la centrul de Natatie al UBB. Tanara a fost cautata de hot, care i-a propus sa ii restituie telefonul contra cost.

Incidentul s-a petrecut ieri dimineata imediat, dupa ce tanara s-a dus la bazinul inot de la Centrul de Natatie UBB, din Parcul "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca. Tanara a sesizat furtul in momentul in care a iesit si a vrut sa dea un telefon.

 

Ea a raportat disparitia telefonului in jurul orei 11.00, iar studenta a apelat de urgenta la politistii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar. Oamenii legii au indemnat-o pe tanara sa resune pe numarul telefonului furat. Persoana care a raspuns i-a comunicat ca ii returneaza dispozitivul contra sumei de 400 de lei si i-a dat intalnire intr-un centru comercial din Cluj-Napoca.

In momentul "tranzactiei" politistii au intervenit au retinut-o in flagrant pe ANCA-SILVIA S., in varsta de 21 ani, din judetul Sibiu, studenta in anul II la o facultate din Cluj-Napoca, asupra careia a fost gasit si telefonul mobil.

Tanara se afla si ea la Centrul de Natatie al UBB si a sustras telefonul in timp ce colega sa era in bazin. Ea este cercetata pentru furt calificat.

Comentarii Facebook