Baschet la Salina Turda, la 200 de metri adancime


Turistii care viziteaza Salina Turda au acum la dispozitie si un teren de baschet, pentru a se relaxa dupa ce viziteaza minele. Au fost montate patru panouri, care extind astfel oferta de relaxare de la Salina.

Initiativa apartine Federatiei Romane de Baschet, care doreste ca prin programul "Sa crestem sanatos" sa le ofera prescolarilor, care viziteaza Salina de la Turda, sansa de a se familiariza cu acest sport.

Panourile au fost inaugurate in prezenta oficialitatilor: prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, directorului coordonator al DJTS Cluj, Aurora Dragos, si a primarului din Turda, Tudor Stefanie.

Directorul Salinei Turda, Ovidiu Mera, a declarat ca acum turistii au posibilitati mult mai multe de divertisment in momentul in care ajung in mina. "Pe langa lacul cu barci, pistele de baowling si de golf, acum exista si terenul de baschet ceea ce face la Salina Turda sa fie tot mai atractiva. Micutii vor putea veni aici si sa bata mingea, pana cand parintii se invart prin mina", a mai spus Ovidiu Mera.

Directorul de la Salina Turda a mai adaugat ca urmatorul proiect este pornirea rotii gigant din mina Rudolf, care urmeaza sa fie pusa in functiune in maxim 2 saptamani.

 

Foto: Turdanews

Comentarii Facebook