O mamă și copilul ei au fost loviți pe trecerea de pietoni, la Dej. Șoferul, de 70 de ani, abia își luase permisul



Un accident rutier grav, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, luni după-amiază,în jurul orei 15.00, pe o trecere de pietoni de pe strada George Coșbuc, din Dej.

O tanara si copilul ei de doi ani care traversau strada regulamentar pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, au fost accidentati de un autoturism condus de un sofer in varsta de 70 de ani din Dej care avea permis de conducere de doar cateva luni, scrie dejeanul.ro.

Conform martorilor, în urma impactului femeia a ramas agatata sub autoturismul barbatului, care a oprit dupa aproximativ 10 metri, abia dupa ce trecatorii au strigat dupa el.

Tânăra a suferit multiple răni, aceasta fiind transportată de urgență la spital, însă, din fericire, copilul acesteia a scăpat nevătămat.

Femeia a suferit multiple rani, fiind transportata cu ambulanta la spital. Din fericire insa, ca prin minune, copilul acesteia a scapat nevatamat. Politistii de la rutiera au deschis o ancheta in acest caz, urmand a stabili daca soferul va fi acuzat doar de vatamare corporala din culpa sau si pentru intentia de a parasi locul accidentului.

Comentarii Facebook