Program special de Paște, la Iulius Mall Cluj. Vezi care este orarul de funcționare



Iulius Mall Cluj a pregătit, și în acest an, un program special de Paște, venind în întâmpinarea clienților care se pregătesc pentru sărbători.

Pentru cei care nu au finalizat încă listele de cumpărături pentru masa de Paște sau cei care mai caută piese vestimentare în tendințe pentru ținutele de sărbători, magazinele din Iulius Mall Cluj vor fi deschise sâmbătă, 15 aprilie 2017, în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Duminică, mall-ul va fi închis, iar din a doua zi de Paște se revine la programul normal: 10.00 și 22.00.

Și hypermarketul Auchan va funcționa după un program aparte, care le va permite clienților să își definitiveze pregătirile pentru sărbătorile ce se apropie. Până pe 14 aprilie inclusiv, clujenii își pot face cumpărăturile în intervalul orar 08.00 – 23.00, iar pe 15 aprilie este deschis între orele 08.00 și 18.00. În prima zi de Paște, hypermarketul Auchan va fi închis, iar de luni, 17 aprilie, revine la programul normal: 08.00 – 22.00.

Clujenii care vor să se bucure de mișcare și în perioada Sărbătorilor Pascale vor beneficia de un program special, la World Class din Iulius Mall Cluj. Sâmbătă, centrul de fitness va fi deschis în intervalul orar 08.00 – 16.00. Duminică este zi liberă, iar activitatea va fi reluată luni, între orele 12.00 – 20.00.

În continuare, copiii au liber la distracție în Labirintul Iepurașului, de la Iulius Mall Cluj. Până pe 14 aprilie, Urecheatul îi așteaptă pe copii să dezlege traseul și să găsească ouăle de ciocolată ascunse în coșulețele din labirint. La final, vor primi câte un puzzle, iar năzdrăvanul care îl rezolvă cel mai repede va fi premiat cu și mai multă ciocolată. Labirintul este deschis până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00.

Până pe 14 aprilie, toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall pot participa la campania „Rețeta unui Paște fericit”. În ultima zi a campaniei, se vor desemna, prin tragere la sorți, cei trei mari câștigători, care vor fi premiați cu vouchere în valoare de 3.000 de euro fiecare, la Kitchen for You, pentru bucătării complet echipate. În fiecare zi, primii 145 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: vouchere Subway și băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook