O femeie a încercat să introducă 4 telefoane în Penitenciarul Gherla. Le-a ascuns într-un televizor


O femeie a încercat să introducă, în mod ilegal, 4 telefoane în Penitenciarul Gherla, luni 12 februarie.  

Femeia, care venise în vizită la un deținut, a încercat să strecoare, prin sectorul Vizită patru telefoane mobile, disimulându-le într-un televizor, susțin reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP). 

,,Întreagă infracțiune a fost descoperită de agentul tehnic al penitenciarului. Telefoanele mobile au fost ascunse sub placa de bază a televizorului, astfel încât să poată trece neobservate prin scaner”, au transmis sindicaliștii. 

Reprezentanții Penitenciarului au confirmat cele întâmplate, informează gherlainfo.ro.

„Agentul Tehnic al Penitenciarului Gherla, agent de poliţie penitenciară Florin Vădan, a respectat legislaţia în vigoare şi procedurile interne privind accesul persoanelor private de libertate şi transferul aparaturii TV şi a instrumentelor muzicale şi a fost suficient de vigilent şi meticulos pentru a descoperi cele patru telefoane mobile.

Precizăm faptul că deşi televizorul în cauză a trecut prin post control, telefoanele nu au fost vizibile pe aparatul cu raze X”, a transmis instituția, potrivit sursei citate. 

Potrivit instituției, în acest caz a fost sesizată Poliția Municipiului Gherla.

 În timpul scurs până la sosirea unui ofițer în zonă, deținutul căruia îi erau destinate telefoanele a devenit recalcitrant, a amenințat și înjurat polițiștii de penitenciare, fiind nevoie de intervenția grupei operative, pentru a opri comportamentul deținutului care a ultragiat angajații, susțin reprezentanții FSANP. 

Comentarii Facebook