O clujeancă și-a recuperat schiurile, care i-au căzut de pe mașină în centrul orașului, după o postare pe Facebook


O clujeancă a reclamat pe Facebook că i-au căzut schiurile de pe mașină, în intersecția de la Teatrul Național din Piața Avram Iancu. 

Duminică dimineața  la ora 6, in centrul Clujului, am dat cu mașina într-o denivelare, moment in care suportul de schiuri de pe masina s-a deschis și perechea mea de schiuri a căzut in intersecție fără ca eu să-mi dau seama. După vreo 300 de metri, ne-a oprit un tip care ne-a zis ca ne-au picat schiurile și ca cineva a oprit imediat, le-a luat de pe jos, le-a varat in masina și a plecat cu ele în altă direcție decât mergeam noi.

Va rog mult sa chiuliti ochii si urechile in perioada următoare la Olx, grupuri de pe Facebook etc poate apare ceva anunț cu schiurile mele. E vorba de o pereche de Blizzard Zero G 95 de 178 cm lungime, verzi cu galben si verde, cu legături ATK Trofeo. 

Intamplarea s-a petrecut la Teatru, în piața Avram Iancu. Am făcut plângere la poliție. La o prima vizualizare neoficială a imaginilor, nu se vede numerele din cauza zăpezii de azi dimineata. Urmează sa verifice si alte camere de pe traseu. Dar chiar și așa, nu ar strica să fim vigilenți la piata schiurilor SH”, a relatat clujeanca, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

271713284_10222696398492764_4897179101641202705_n.jpg

Vestea bună a fost că schiurile au ajuns la proprietar în cursul zilei de marți. 

Persoana care le-a luat de pe strada le-a predat la poliție ieri după-amiază”, a mai spus cea care a semnalat pierderea schiurilor.

Probabil, persoana care le-a găsit nu a avut timp să meargă la poliție chiar duminică, atunci când le-a găsit pe stradă.

Comentarii Facebook