Noul șef al Poliției Cluj vine tot pe filiera Alba Iulia. Clujul nu are polițiști competenți?

 

Noul șef al Poliției Cluj este Adrian Ciprian Miron, fost adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia (2006-2010) și fost şef al Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca (din 1 iulie 2016 până la 31 august 2016).

 

Comisarul-şef de poliţie Adrian Ciprian Miron este apropiat de fostul șef al IPJ Cluj, Tudor Grindean (n.red pensionat), care i-a deschis ”drumul” spre Cluj-Napoca. 

 

Într-un an de zile, Miron (din 2015 a fost reparțiza la Poliția Cluj) a trecut prin funcția de adjunct al Secției 2 Poliție, apoi a fost șeful Secției timp de câteva luni, iar din 1 iulie 2016 a fost pus șeful Poliției Cluj-Napoca. Nu a stat acolo numai 2 luni pentru că acum este șef peste toată poliția clujeană.

 

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, cu data de 31 august, comisar-şef de poliţie Miron Adrian Ciprian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, pe o perioadă de 6 luni, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj”, se arată într-o informare transmisă miercuri de IGPR.

 

Adrian Ciprian Miron lucrează de 16 ani în MAI şi timp de cinci ani a fost ataşat de Afaceri Interne la Ambasada României în SUA. Miron a urmat și cursurile Academiei FBI din statul american Virginia.

Comentarii Facebook