Ce spune băiatul bătut cu sălbăticie de doi tineri la Cluj: M-au obligat să trag 5 fumuri


Scandalul apărut după publicarea unui clip în care doi minori clujeni îl bat cu sălbăticie pe un alt tânăr a luat cu asalt întreaga țară.


Alexandru, băiatul de 18 ani care a picat victimă agresiunilor celor doi, despre care spune că îi erau prieteni, recunoaște că nu au fost doar băuți în momentul bătăii, ci s-au și drogat.

Tânărul a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii WowBiz, de pe Kanal D, că a fost obligat să tragă 5 fumuri dintr-o țigară cu droguri ”legale”.

Ne-am intalnit mai multi prieteni cum facem in fiecare weekend. Am cumparat cate 2 peturi de bere si s-a ajuns la... Am mintit ca am impins o fata ca sa ma duc sa dorm. Eu aveam o tigara, dar nu am fumat-o de fata cu ei. Asta l-a enervat pe un agresor dupa ce ne-am imbatat, ca de ce vreau sa fumez eu asa ceva. Toti sunt consumatori. Mi-au luat ce aveam in pachet, au tras cate 2 fumuri si au zis ca daca eu nu bag 5, ma bat. Sunt prieten cu ei de 2 luni. Cred ca sunt afectat, tot uit ce fac, tresar noaptea cand dorm. As vrea ca agresorii sa fie batuti, nu cum am fost eu terorizat... Sa fie trasi la raspundere si tinuti in puscarie unde le este locul", a spus Alex, victima.

Comentarii Facebook