Noua Dreapta il sustine pe locotenentul Alexandru Gheorghe! In tara se lipesc afise de protest FOTO

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe, propus de Consiliul de Judecata de la Campia Turzii pentru a fi exclus din armata, este sustinut de Noua Dreapta.

 

Pe pagina de Facebook a locotenentului au fost postate mai multe fotografii, in care un barbat, membru al organizatiei Noua Dreapta, lipeste afise prin care ii cheama pe romani sa protesteze impotriva mafiei din armata.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe va fi dat afara din armata EXCLUSIV

 

Decizia de excludere din armata a locotenentului i-a nemultumit pe sustinatorii acestuia. "Alexandru, lasa-i sa te dea afara din armata, rezista, va veni si vremea rasplatei, curand! Ai in tine toata onoarea ostasului roman, nu a celor care te judeca!", a scris unul dintre sustinatori.

 

"Indiferent de ceea ce se intampla sa nu uiti pentru ce lupti, sa iti pastrezi increderea ca maine poate fi mai bine si nu uita... zambeste", a scris si Lucia pe Facebook.

"Capul sus...razboaiele mari cer sacrificii...ti-am spus ca trebuie sa ai nervi de otel... ai rabdare!", a mai scris o femeie.

"Ce pot sa spun? Nu ma asteptam sa se ajunga pana aici dar cu siguranta nu va ramane asa si vor cadea multe capete pentru abuzurile pe care le savarsesc acum. Bunul Dumnezeu sa te apere si sa iti dea putere. Stiu ca la final va fi bine si mai stiu ca vom ramane alaturi de tine. Indiferent ce mai inventeaza nu va tine. Curaj! Ai tot respectul, admiratia si dragostea noastra", a mai scris Daria.


Comentarii Facebook