Mama lui Emil Boc a fost bucuroasa ca fiul ei si-a dat demisia


Mama lui Emil Boc nu a fost deloc trista cand a auzit ca fiul ei si-a dat demisia. Premierul a sunat acasa la Rachitele inainte de a anunta publc ca a renuntat la functie.

Mama premierului, Anuta Boc, a spus ca e fericita ca "Emil a plecat, pentru ca vine la Cluj si va fi mai aproape de casa".

Fratele lui Emil Boc, Ioan Boc, a spus si el ca acesta a renuntat la functie pentru ca presiunea era prea mare. Emil Boc a fost la Rachitele duminica, 5 februarie, la parastasul de sase saptamani de la moartea tatalui sau, dar "nu ne-a spus nimic. Inainte de a lua decizia si de a-si anunta demisia ne-a sunat acasa pentru ca mama sa nu sufere un soc in momentul in care aude. Ea nu a fost suparata, ci a zis ca 'E mai bine asa. Vine la Cluj si va fi mai aproape de casa'. Nu ne-a susprins, pentru ca ea nu ar fi vrut sa plece de la Cluj la Bucuresti", a spus Ioan Boc, scrie libertatea.ro.

 

Emil Boc si-a dat demisia din functia de prim-ministru luni, 6 februarie. In locul lui a fost desemnat pentru functia de premier Mihai Razvan Ungureanu.

Comentarii Facebook