Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vorbit la Cluj despre Autostrada Transilvania și unirea provinciilor istorice


Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat la Cluj să patru ani de zile ar fi suficienți pentru ca guvernarea liberală să unească cu autostrăzi  provinciile istorice. 

Aștept din partea Companiei de Drumuri să finalizeze urgent toate răspunsurile la clarificări, să vină cu procedura, să spună data până la care se așteaptă ofertele de proiectare și execuție.

Am putea vorbi de luna februarie, data de depunere a ofertelor, va fi o perioadă de 60 de zile, iar apoi se evaluează ofertele. În vara acestui an, noi ne dorim ca pe aceste tronsoane de la Nădășelu până la Suplacu de Barcău, adică până la Biharia, să avem desemnați câștigători și atunci știm să într-un interval de timp aceste obiective vor fi finalizate.

Noi ne angajăm aici, pentru că una este să ne propunem, dar eu mi-as dori să avem o certitudine. De prea mult timp stăm cu aceste tronsoane. Cu toții ne dorim autostrăzi și să legăm România de vest. O guvernare liberală poate lega prin autostrăzi provinciile istorice. Într-un ciclu de patru ani de zile, poți vorbi de finalizarea axelor principale de autostrăzi”, a declarat la Cluj ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Comentarii Facebook