Simona Halep se pregătește de primul său meci din 2020. Ce a declarat sportiva


Simona Halep se află în Australia, unde se pregătește pentru primul său meci oficial din 2020, care va vea loc în cadrul turneului de la Adelaide, aflat la prima sa ediție.

Turneul de categorie Premier este programat în perioada 12-18 ianuarie și oferă premii totale de 782.900 de dolari.

Numărul 3 mondial a declarat că este încântată să se afle în Australia, precizând că este pregătită să obțină rezultate bune. 

Când am auzit prima dată de apariția acestui turneu… evident, Darren mi-a trimis o poză cu anunțul oficial. Am zis că o să joc sigur la Adelaide, din prima secundă m-am decis. Este extraordinar faptul că au refăcut stadionul și au derulat un proiect atât de mare pentru turneu. Orașul este frumos și este minunat că au organizat un turneu major.

Sunt sigură că mă voi simți bine în cadrul turneului și sper să joc bine, pentru a obține rezultate bune. Am amintiri bune de la Adelaide, pentru că m-am pregătit timp de 8-10 zile. Este mult pentru mine să stau într-un singur loc. Este un oraș care seamănă puțin cu orașul meu natal, Constanța. Este un oraș mic, liniștit, cu oameni de treabă.

Cel mai important lucru în Australia, din punctul meu de vedere, este că oamenii sunt foarte relaxați. Această stare de relaxare se transmite și nu simți presiunea de zi cu zi. La sfârșitul zilei, bei o bere și mâine e o nouă zi. Este o abordare foarte cool”, a spus Simona Halep, potrivit realitateasportiva.net.

Halep va fi a doua favorită la Adelaide, turneu la care vor mai participa jucătoare precum Ashleigh Barty (1 WTA), Petra Kvitova (7 WTA),  Belinda Bencic (8 WTA) sau Kiki Bertens (9 WTA).

Comentarii Facebook