Mesajul HALUCINANT al cetățeanului arab cu ponton la Tarnița: ”Tot săraci rămâneți, tot rupți în cur, tot rupeți bările prin autobuze”


Abdul Rahim, proprietarul unui ponton cu skijeturi și bărci cu motor pe malul lacului Tarnița, l-a acuzat public pe deputatul Adrian Dohotaru că este invidios pe succesul lui.

Era doar o chestiune de timp pana sa se închidă lacurile, așa ca zero probleme! In schimb voi tot aia ramaneti in frunte cu deputatul ăla frustrat pe viața lui! Tot săraci ramaneti, tot rupți in cur, tot rupeți bările prin autobuze, tot va uitați la Tarnita de pe baraj, tot va uitați la alții cum trăiesc, tot duhniti a transpirație , tot nu aveți teren pe malul lacului, tot prosti ramaneti și mâncători de rahat, petrecerile nu se interzic niciodată, ce plm vorbim ieftinilor?”, a scris Abdul Rahim.

Atacul virulent al acestuia a venit, pe Facebook, la o știre postată care preciza că ”deputatul independent Adrian Dohotaru anunță că i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, excluderea lacurilor Tarnița și Beliș-Fântânele de pe lista lacurilor navigabile. Astfel, Hotărârea Guvernamentală este modificată în regim de urgență pentru a scoate din listă cele două lacuri”.

111.png

Această hotărâre încurcă afacerilor celor cu pontoane pe lacul Tarnița, care fac bani frumoși din această activitate. 

Iubita acestuia este Rocsana Contraș, angajată la Consiliul Județean Cluj, care se prezintă drept ”activistă de mediu”, dar de când a izbucnit scandalul privind apa din lacul Tarnița și zecile de pontoane este o puternică susținătoare a afaceriștilor. 

Cetățean de origine arabă, Abdul Rahim, are ponton cu skijeturi și bărci cu motor pe Tarnița. El a produs în 2015 un accident cu o mașină off-road modificată, iar iubita lui de atunci a murit, scrie Actual de Cluj. Abdul Rahim a fost condamnat cu suspendare pentru ucidere din culpă și și-a văzut de viață, fiind într-o relație frumoasă alături de Rocsana.

Foto: Actual de Cluj

Comentarii Facebook