Șofer de aproape 65 de ani, beat la volan pe drumurile publice


Polițiștii clujeni au depistat, marți seară, un conducător auto de 64 de ani, care s-a urcat la volanul unui autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Sânmărtin, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 161D, pe raza localității Sânmărtin, judeţul Cluj, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, anunță IPJ Cluj. 

Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook