Miercuri 24 Aprilie

Mesaj disperat in cazul disparitiei de la Tarnita: "Au trecut deja 3 zile si jumatate de la disparitie... eu nu renunt!"


Mama Alexandrei, fetita de trei ani disparuta luni, 27 februarie, la Tarnita, nu se da batuta, in ciuda mesajelor pesimiste transmise de autoritati.

"Au trecut deja 3 zile si jumatate de la disparitie... eu nu renunt! Multumesc extraordinarului domn Onaca, care a ajuns la Cluj in mai putin de 24 de ore de la apelul meu, multumesc d-lui Groza si d-lui Todorut", a scris Kaludia Nagy, pe Facebook.

"Vreau sa multumesc din nou, tuturor celor care ma sprijina prin mesaje, rugaciuni si minunatilor oameni care se implica efectiv in cautare, pe care Dumnezeu m-a ajutat sa ii gasesc si care imi dau o putere supranaturala pentru a continua cautarile", a mai scris Klaudia.

"Multumiri din suflet tuturor celor care o sprijiniti acum pe Klaudia. Sunt o prietena de-a ei, ea m-a rugat sa-i monitorizez pagina, in caz ca apar informatii care ar putea ajuta la gasirea Alexandrei. Dat fiind faptul ca au aparut persoane care sa comenteze "pasivitatea" Klaudiei stand pe Facebook, am decis sa postez acest mesaj. Ea se afla de dimineata impreuna cu Politia, cercetand noi piste si posibilitati, e direct implicata in cautari, chiar de la inceput si face tot ce e omeneste posibil in acest sens. Continuati sa-i trimiteti mesaje de incurajare si sunt convinsa ca va raspunde tuturora imediat ce va putea sa faca acest lucru. Din ce stiu personal, inca nu exista informatii concrete privind eventuala gasire a fetitei", a scris o prietena a mamei.

 

EXCLUSIV: Scanfandrii de mare adancime din Constanta vor incepe cautarile in Tarnita

Comentarii Facebook