Scanfandrii de mare adancime din Constanta vor incepe cautarile in Tarnita EXCLUSIV

 

Cautarile din lacul Tarnita vor incepe mai devreme decat au preconizat autoritatile.

 

Apelul disperat al femeii care a reclamat disparitia sotului si al copiilor, Klaudia Nagy a fost auzit de catre celebrul Dorel Onaca, patronul firmei din Constanta specializata in salvari de persoane si cautari de epave la mare adancime.

Onaca, un om cu suflet imens, a raspuns la primul telefon dat de Kamelia Nagy: "Am crezut ca este o gluma. Am auzit o femeie plangand care imi cerea ajutorul. Am crezut ca totul este o gluma, dar apoi am cautat pe internet si am gasit date despre aceasta tragedie. M-a impresionat ceea ce am gasit pe internet si am decis sa vin la Cluj. Cand am vorbit prima data cu doamna Nagy eram in Kuweit, unde participat la salvarea unor marinari romani. M-am urcat in avion si am venit la Cluj".

 

"Este o mare tragedie", mai adauga Onaca.

 

Cautarile vor incepe inca de vineri dimineata. De la Constanta va fi adus in cursul acestei nopti tot echipamentul necesar pentru ca scafandri sa lucreze in conditii de siguranta. Tarnita, este un lac care o adancime maxima si de 100 de metri, iar curentii de fund sunt foarte puternici."Trebuie si compresoare si tuburi si echipamente speciale. Apa are zero grade si va fi dificil, dar eu zic ca ne vom descurca", a mai precizat Dorel Onaca.

 

Comentarii Facebook