Distribuie FOTO cu Alexandra, fetita disparuta in zona Tarnita! APEL AL MAMEI in mai multe limbi


Kaludia Nagy continua lupta pentru a-si gasi fiica, Alexandra, de 3 ani, disparuta in zona lacului Tarnita, luni, 27 februarie.

Alexandra era insotita de fratele ei de 15 ani, Flavius, si de tatal lui Nicolae Lapuste, 53 de ani.

"If you have information about them urgently call 112 Romania; Se avete informazioni su di loro con urgenza chiamare il 112 Romania; Ha van információ róluk sürg?sen hívni a 112 Romania; Wenn Sie Informationen über sie haben, dringend die 112 anrufen Romania; Daca aveti orice fel de informatii despre ei, va rog apelati 112; Si usted tiene información acerca de ellos con urgencia llamar al 112", a scris Kaludia pe Facebook.

Cautarile celor trei continua in zona lacului Tarnita, in spijinul pompierilor de la ISU Cluj, venind si cunoscutul salvator Dorel Onaca, patronul unei firme din Constanta specializata in salvari de persoane si cautari de epave la mare adancime.

Onaca, un om cu suflet imens, a raspuns la primul telefon dat de Kamelia Nagy: "Am crezut ca este o gluma. Am auzit o femeie plangand care imi cerea ajutorul. Am crezut ca totul este o gluma, dar apoi am cautat pe internet si am gasit date despre aceasta tragedie. M-a impresionat ceea ce am gasit pe internet si am decis sa vin la Cluj. Cand am vorbit prima data cu doamna Nagy eram in Kuweit, unde participat la salvarea unor marinari romani. M-am urcat in avion si am venit la Cluj".

 

Scanfandrii de mare adancime din Constanta vor incepe cautarile in Tarnita EXCLUSIV

 

Comentarii Facebook