Experienta de cosmar a unei clujence de la Pediatrie 2: Nu am fost la baie 8 ore de frica sa nu imi cada copilul din pat


Ionela Haba, mamica ce a reclamat situatia janica de organizare de la Clinica Pediatrie 2 Cluj, a povestit in emisiunea Stiri de Cluj LIVE experienta groaznica prin care a trecut.

"Miercurea trecuta (n.red. 22 februarie) am fost la urgenta cu fetita mea de un an. De acolo ne-au trimis la Pediatrie 2 cu diagnosticul diaree si varsaturi. Mi-a fost frica de deshidratare. La urgenta la UPU i-au pus o perfuzie, care a durat 30 de minute, iar la Pediatrie 2 mi-au spus ca nu sunt locuri si ca trebuie sa asteptam. Am spus ca eu pot sa iau un taxi si sa ma duc la un alt spital, daca nu sunt locuri. Mi-au spus ca daca tot am ati ajuns aici mai bine asteptati ca se va rezolva.

Am stat in cele din urma 3 ore. Am asteptat pe un hol unde era un agitatie. Mai era o mamica din Dej cu un copil care era si mai grav, facea pe el.

Dormea acest copil pe un scaun cu rotile. Stateam langa un lift, nu am cuvinte sa spun. Pe la 12.00 - 13.00, dupa 3 ore de asteptare, copilul meu nu mai avea varsaturi si a adormit pe un scaun. Am fost repartizata in salonul 41. Am luat copilul in brate si m-am dus, apoi m-am intors tot cu fetita in brate si sa duc alt bagaj in salon. La fel a facut si doamna din Dej.

In salon am asteptat 2 ore pana cand i-a pus prima perfuzie. Nu stiu sa fi fost vreun doctor sa o vada pentru ca nu se prezentau. Eu nu am puterea sa ghicesc cine e medic si cine nu.

De miercuri dimineata cand am plecat de acasa nu am fost la baie pana seara tarziu pentru ca nu ai cu cine sa lasi copilul. Paturile nu au grilaj de protectie si copilul isi poate cadea pe jos", a precizat Ionela Haba.


Comentarii Facebook