”Masteratul: primul pas spre un job sigur”


Departamentul de Administraţie Publică al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) a derulat astăzi seminarul “Masteratul: primul pas spre un job sigur”.La acest eveniment au participat studenţi, cadre didactice şi absolvenţi de licenţă.

În cadrul seminarului a fost prezentat proiectul “Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţia publică”, proiect cofinanţat din Fondul Social European.

Scopul proiectului implementat de departamentul nostru este creşterea calităţii a patru programe de masterat conform nevoilor sectorului public şi tendinţelor în domeniu şi, implicit, creşterea calităţii administaţiei publice din România”, a precizat conf. univ. dr. Călin Emilian Hinţea, managerul de proiect şi decanul facultătii.

Grupul ţintă al proiectului sunt cadrele didactice implicate în dezvoltarea programelor de masterat în domeniul administraţiei publice, studenții la master în administraţie publică, absolvenţii de licenţă şi studenţii de la acest nivel.

Programul de masterat în Administraţia Publică susţinut exclusiv în limba engleză este acreditat de European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) şi este primul program universitar românesc de administraţie publică acreditat european. Absolvenţii acestui program primesc, pe lângă diploma UBB, un certificat al Institutului de Politici Publice şi Cercetări Sociale, Michigan State University, SUA, se precizează într-un comunicat de presă emis de FSPAC.

Comentarii Facebook