Locuitorii din Floresti cer reducerea preturilor la biletele Fany! Vezi cum protesteaza


Locuitorii din Floresti au lansat o actiune prin care vor sa determine conducerea Consiliului Judetean Cluj sa oblige firma Fany sa reduca pretul biletelor.

"Va propun sa demaram o actiune comuna prin care sa solicitam de la Consiliul Judetean Cluj reducerea preturilor biletelor Fanny. Va propun sa trimiteti textul urmator catre infopublic@cjcluj.ro via email. Impreuna suntem mai puternici, doar impreuna

CER REDUCEREA TARIFELOR TRASEELOR JUDETENE OPERATE DE SC FANY PRESTARI SERVICII SRL: CLUJ-NAPOCA_FLORESTI SI CLUJ-NAPOCA_CETATEA FETEI CU 40%, DE LA 4 LEI LA 2.5 LEI SI CLUJ-NAPOCA - LUNA DE SUS DE LA 5 LEI LA 3 LEI; VALOAREA ABONAMENTELOR DE LA 90 LEI LA 54 LEI, RESPECTIV DE LA 110 LEI LA 66 LEI", a scris Arpad, pe forumul ziarului floresti-gilau.ro.

"Nu stiu daca sunt multe de spus despre acest subiect fiindca totul e prea vizibil, iar comparatia intre preturile practicate de Fany fata de celelate companii de transport se poate face cu balanta atarnand doar intr-o singura directie. Pe langa faptul ca practica preturi nesimtite, in cursele de dimineata Fany nu mai face fata la numarul de pasageri. Autobuzele pleaca atat de pline, incat sunt oameni care nu mai au unde urca in autobus (ma refer la cursele de Cetetea Fetei fiindca la cele de Floresti nu cunosc situatia exacta). De nenumarate ori s-au facut sesizari in privinta aceasta (adresate atat soferilor Fany cat si conducerii), iar raspunsul lor nu a venit niciodata favorabil clientilor, pasagerii continuand a fi tratati ca niste saci de cartofi sau animale care sunt duse la taiat (daca tot sunt la moda gainile de la abator si ele stau mai lejer cand sunt transportate). Sper ca si cazul Fany sa ajunga pe masa celor de la DNA, fiindca nici in cazul asta nu e nimic curat (preturile practicate, usurinta cu care s-a prelungit contractul acestora, protectia de care are parte aceasta firma, indiferenta cu care trateaza aceasta firma clientii sai). Daca este necesar vom face o sesizare si in aceasta directie. Nu dorim decat sa fim tratati egal cu ceilalti cetateti ai acestei tari. Este timpul ca domnul Tise sa dea dovada de intelegere si profesionism in acest subiect controversat", a scris si Levy.

"Dati mai departe, sa trimita fiecare la adresa de mai sus, sa-i umplem de cereri. Mediatizati actiunea. Acum e timpul sa punem presiune pe ei", este de parere si Tibi.

 

Compania Fany mai deserveste si alte rute din judetul Cluj, dar biletele pe mijloacele de transport care fac legatura intre comuna Floresti si Cluj-Napoca sunt cele mai mari.

 

Vezi mai jos cat costa si ce legatura este intre patronul Fany si Radu Bica, vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj...

Fany, firma care l-a "sponsorizat" pe Radu Bica, avea preturi "umflate" pe ruta Cluj - Floresti

 

 

Comentarii Facebook