Strada Slatina, "scufundata" in bezna! Locatarii se tem ca le vor fi sparte locuintele


Locatarii de pe strada Slatina reclama faptul ca zona este "scufundata" in bezna, lucrarile la stalpii de iluminat fiind abandonate. 

"Nu stim ce se intampla cu iluminatul public pe strada Slatina. Acum doua luni de zile, au venit cei de la Electrica si au taiat tot iluminatul public de pe strada Slatina, in ideea de a schimba stalpii vechi de iluminat public cu altii noi si in alte locuri. De vreo 4 saptamani au fost montati stalpii noi, dar, din pacate, mai sunt locuri unde au tras firele de curent au turnat postamentul de beton, dar stalpii nu sunt nicaieri", a relatat Alexandru Bechesi.

Acesta sustine ca este ingrijorat de actualal situatie, mai ales ca se face intuneric mult mai repede. "Eu locuiesc la parterul blocului de pe strada Slatina nr. 1 si in vara mi-a fost spart apartamentul. Acum stau sa astept sa mi se sparga din nou apartamentul sau autoturisul din cauza beznei ce exista pe aceasta strada", a mai spus clujeanul.

Primaria Cluj-Napoca a lansat la inceputul anului 2011 un vast program de reabilitare a sistemului de iluminat pe aleile si strazile din oras. Reprezentantii institutiei anunta ca situatia de pe strada Slatina este verificata de politistii locali.

Comentarii Facebook