Lecții gratuite de salsa și tango la Cluj. Aprilie, e luna artelor în Capitala Europeană a Tineretului 2015

 

La Cluj-Napoca sunt oferite lecții gratuite de salsa și tango, luna aprilie fiind luna artelor în Capitala Europeană a Tineretului 2015.

 

În luna aprilie, în Day 15 este luna artelor performative, luna în care împărtășim sentimente cu comunitatea clujeană prin muzică și dans, prin piese de teatru în locuri din oraș în care nu s-a mai realizat asta până acum. 

 

Ca prim eveniment organizăm “Dance-music made visible”, concept care va delecta publicul clujean cu un cocktail muzical rafinat, în care pasiunea ritmurilor de tango și salsa se îmbină spectaculos cu energia și dinamica Clujului. 

 

Pornind de la ideea faimosului coregraf George Balanchine extrasă din citatul ”Dance is music made visible”, încercăm să dăm vizibilitatea și viață muzicii prin cele mai frumoase personaje: prin noi! 

 

Tangoul și salsa sunt două arte efemere în care ne jucăm cu corpurile și sufletele noastre, în care suntem deopotriva spectatori și protagoniști. Dansul este expresivitate, este poezie, este poveste. Dansul esti tu. Dansul este in tine. Eliberează-l!

 

Te așteptăm joi 9 aprilie, pe Platoul Casinoului din Parcul Central, de la ora 18:00 să învățăm împreună primii pași de salsa și tango”, precizează organizatorii evenimentului.

 

”Dance - music made visible” se încheie cu un eveniment surpriză cu ocazia Zilelor Elevului Clujean.

 

Eveniment realizat în colaborare cu Fiesta Cubana Cluj, Salsa Caliente, Bailarte, Salsa Brillante, Sonrisa Dance Center și Compania de Tango.

Comentarii Facebook