Petiție TRĂSNITĂ pornită în Cluj de la un scandal cu un șmecher cu BMW și numere de Franța

 

Un clujean a inițiat o petiție online după un incident avut cu un BMW cu numere de Franța, care sfidează legea. 

 

As dori sa initiem un proiect de lege prin care sa fie obligatoriu ca la toate masinile care intra in tara sa le fie inregistrate numerele de inmatriculare si in termen de 30 de zile sa se poata circula cu nr straine. Fac acest apel fiindca multe probleme, accidente si infractiuni, s-au realizat cu ajutorul acestor masini inmatriculate in alte tari 

 

De exemplu azi 06.04.2015, în Cluj-Napoca, pe strada Oasului, la benzinarie o astfel de masina era sa omoare un om in benzinarie, dupa care respectivul a plecat in tromba cu masina, aceasta find inmatriculata cu nr de FRANTA, un BMW X6”, scrie în petiția online.  

 

Cel care a inițiat petiția ne-a explicat pe larg incidentul. ”Astazi (luni, 6 aprilie) la benzinaria de pe strada Oasului, din Cluj-Napoca, s-a intâmplat un incident cu o masina cu nr. straine si un cetatean arogant. Acesta s-a urcat în masina lui fara a fi atent si a dat sa plece cu furtun cu tot, astfel când a plecat a stropit cu motorină alt cetatean care se afla in apropierea pompei. Aproape ca l-a orbit cu jetul de la pompa. Imaginile se gasesc pe camerele de supraveghere ale statiei.

 

Când a fost tras la raspundere de alt cetatean, acesta pur si simplu a zis ca se grabea si ca isi cere scuze, neinteresându-l de soarta celui pe care l-a accidentat, dupa care a plecat in tromba MASINA ERA CU NR DE FRANTA AS DORI DACA SE POATE VOI CA TELEVIZIUNE SA PREZENTATI INCIDENTUL SI SA SESIZATI POLITIA FIINDCA DACA O FAC EU CA SI CETATEAN NU SE VA INTAMPLA NIMIC CU SMECHERUL”, ne-a relatat clujeanul.

 

Petiția poate fi semnată aici. 

Comentarii Facebook