Lacrimi, flori și un altar de lumânări pentru Anastasia, tânăra care și-a pierdut viața în cumplitul accident de la Bucea


Prietenii, colegii și profesorii Anastasiei, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Bucea, au ridicat, marți, 31 ianuarie, un altar de lumânări în banca fetei de la liceu. 

Anastasia Camelia era elevă a Colegiului Tehnic „Ioan Ciordaș” din Beiuș, iar astăzi colegii și profesorii au aprins lumânări și și-au pus flori pe bancă. Toți au fost marcați de tragedia care i-a frânt aripile Anastasiei la doar 17 ani.  Conducerea liceului a postat pe pagina de Facebook un mesaj de adio: „Un gând de alinare şi condoleanţe familiei îndurerate. Drum lin spre cer, suflet blând!”. 

Accidentul s-a produs pe data de 29 ianuarie 2023, în jurul orei 21:40, atunci când Anastasia se afla într-o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani. Acesta a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în plin într-o altă mașină, iar impactul a fost fatal pentru tănăra de 17 ani. 

Citește și: Accident MORTAL pe drumul Cluj - Oradea: ”Din păcate, medicii au declarat decesul minorei” - VIDEO

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea. Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, au transmis polițiștii de la IPJ Cluj. 

Numeroşi prieteni ai tinerei au postat mesaje pe Facebook în memoria Anastasiei

Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească in pace Anastasia Camelia. Întregii familii, putere sa puteti trece peste aceasta grea încercare. Te vom păstra mereu in sufletul nostru. Drum lin spre cer”, a scris Nica Romina, „Din cauza unui om si a iresponsabilității lui, altul moare.. trist unde se ajunge.. Odihna veșnica, Cami!”, a fost un alt mesaj lăsat pe Facebook.

Citește și: ”Aveți grijă în ce masina vă urcați” - Cine este tânăra care a murit în accidentul de la Cluj - FOTO

Comentarii Facebook