”Aveți grijă în ce masina vă urcați” - Cine este tânăra care a murit în accidentul de la Cluj - FOTO


Tânăra care a murit în accidentul de duminică seara, de la Bucea, comuna Negreni, avea numai 17 ani și multe vise. 

Anastasia Camelia a postat pe Facebook un mesaj misterios în 28 ianuarie: ”Lasă valurile să te ducă acolo unde lumina nu poate”.

Duminică seara ea s-a urcat în mașina condusă de un tânăr în vârstă de 21 de ani, care rula spre Oradea. În Negreni, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din contrasens, condus de un  tânăr în vârstă de 27 de ani.

Anastasia a murit la scurt timp, în urma rănilor suferite. 

O prietenă a fetei a tras un semnal de alarmă.

Anastasia, Dumnezeu sa te ierte! Asta fac plimbarile nocturne din tineri, nelinistea si viteza … aveți grija cu cineva va urcați in mașină in ziua de azi pentru ca nu stii daca mai prinzi ziua de maine. Este foarte trist să-ți iei rămas bun de la toate și toți, la varsta asta si sunt din ce în ce mai multe cazuri. Pentru ca acum, e foarte “la moda” sa te plimbi nopțile și să dai ture cu mașinile și uite ce se intampla tragedie peste tragedie … aveți grija în ce masina va urcați, si mai ales noaptea odihniti-va … Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietena draga! Sa ne ferească Dumnezeu pe toți de aceste tragedii”, a transmis Romina.

Comentarii Facebook