Miercuri 22 Martie

Accident MORTAL pe drumul Cluj - Oradea: ”Din păcate, medicii au declarat decesul minorei” - VIDEO


O minoră a murit duminică seara, în urma unui accident produs la Bucea, comuna Negreni, pe DN 1, între Cluj-Napoca și Oradea.

În accident au fost implicate două autoturisme. 

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din contrasens, condus de un  tânăr în vârstă de 27 de ani.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. 

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative.

În cele două autoturisme se aflau șase persoane. Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare in cazul minorei de 17 ani.

Se deplasează în sprijin și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2. În continuare se aplică manevre de resuscitare. Celelalte victime sunt conștiente, cooperante.

Medicii de la SMURD au anunțat că fetița de 17 ani a decedat.

Comentarii Facebook