La Electric Castle trebuie multă răbdare! Nu s-a putut intra pentru că Dorel... - VIDEO


Festivalierii de la Electric Castle îndură lipsa de organizare și greșelile care se fac permanent, de parcă tot festivalul este manageriat de 2 - 3 indivizi, mult prea obosiți pentru a mai face față. 

Sâmbătă seara, după ce că oamenii au stat ore în trafic nu au putut intra pentru că Dorel a decuplat sistemul de alimentare a porților de acces.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Dorel a uitat să aprovizioneze cu bere barurile, iar petrecăreții au trebuit să se descurce cu ce era, de parcă biletul de acces nu costă 600 de lei, ci se face accesul gratuit.

În tot acest timp, managementul de la Electric Castel s-a gândit să îl excludă pe Dj -ul care a îndrăznit că mixeze pe maneaua lui Adrian Copilul Minune, evident un moment de glumă, după ce aceeași manea a fost mixată la Neversea. 

Festivalul merge înainte, dar se simte că echipa de management nu mai are determinarea care să permită creșterea evenimentului. 

Festivalul Electric Castle a început ca fratele mai mare al Untold -ului, dar a rămas în urmă cu inovațiile și organizarea.

Comentarii Facebook