Cluj - Taximetrist făcând semne obscene unuia de la Uber. Reacții halucinante - FOTO


Un taximetrist de la firma Nova din Cluj-Napoca a fost fotografiat în trafic, în timp ce făcea semne obscene către un alt șofer, ”uberist”.

Fotografia a fost postată în mediul online, pe Facebook, și a reaprins scandalul dintre taximetriști și cei care fac tot un fel de taximetrie, dar pe aplicații de tip Uber sau Taxify.

Cel care a postat este un sofer bolt/uber de mult timp, problema principala este chiar el, daca detine toate actele necesare pt transport de persoane, nu doar buletinul ca pana acum. Cred ca iese nasol la politie daca i cere actele la control, pateste ca ceilalti, 6 luni pe dreapta si amenda. Nu ii iau apararea celui de la taxi, dar cand vezi un hoţ pe strada normal ca iti iesi din minti mai ales cand tu te supui legii si celalalt iti fura clientii fara a avea nimic altceva decat buletinul, intr o birocratie cum e in Romania”, a scris un susținător al taximetristului.

Am inteles , deci reactiile sunt perfect normale cand vede un "hot de strada"”, a scris, ironic, alt comentator. 

Altcineva a surprins exact care este problema: ”In postarea asta e o lupta intre taximetristii legali si uber/bolt ilegali. Fiecare cu tabara lui. Nu va macinati prea tare”.

Războiul dintre taximetriști și ”uberiști” a dus și la raportări din partea primilor șila flagranturi, în urma cărora ultimii au fost amendați și au rămas fără dreptul de a conduce pe luni.

Comentarii Facebook