Ioan Pugna, unul dintre liderii taximetriștilor clujeni, rănit într-un accident de un șofer beat - FOTO

 

Unul dintre liderii taximetriștilor clujeni, Ioan Pugna, vicepreședinte al Asociației Taximetristilor Cluj, a fost rănit în urma unui accident provocat de un șofer beat. 

 

Accidentul s-a produs marți seara, pe strada Observatorului. Un autoturism care circula dinspre Calea Turzii pre Frunzișului a făcut un viraj neregulamentar la stânga, pe strada Observatorului și a intrat în coliziune cu un taximetru condus din sens opus.

 

Șoferul care a efectuat virajul se afla sub influenta alcoolului, având o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două persoane au fost rănite ușor.

 

Mașina care circula regulamentar era condusă de Ioan Pugna, unul dintre liderii noului val al taximetriei clujene și fost candidat la Consiliul Local. Pugna s-a remarcat și prin faptul că a declanșat campania prin care Robert Lukaci, cunoscut pe scurt sub numele de Robi, clujeanul care vinde diverse produse necesare șoferilor în zona Melody, a primit donații pentru a-și cumpăra o locuință și o gheretă în care să își țină produsele. 

 

Robi e COPLEȘIT de clujeni! Mii de persoane au DONAT bani - VIDEO

 

După accidentul de marți, Ioan Pugna face un nou apel ca șoferii să nu mai urce băuți la volan. El a spus într-o postare pe Facebook că nu a fost rănit grav.

 

Foto: Utilizator Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook